HAPPY DOG - VALJAAT & EFFEKTRI -ÖLJYT

HAPPY DOG- VALJAAT

1. Ovatko valjaat jostain kohtaa liian isot, mutta toisesta kohtaa liian pienet?

- Happy Dog-valjaat on suunniteltu kolmesta eri osasta: rinta-, selkä- ja vatsapalasta. Koirallasi voi olla esimerkiksi rintapala XS, selkä M ja vatsa XL. Irrotettavat eri osat mahdollistavat sen, että haastavammallekin kehonmallille löytyy oikean kokoiset valjaat.

2. Lähteekö koirasi peruuttamaan sinusta poispäin kun yrität pujottaa valjaita koiran pään yli? Tai pahimmassa tapauksessa jo ennen kun valjaat ennättävät koirasi lähistölle?

- Monille koirille pään yli pujottaminen on epämiellyttävää ja jopa pelottavaa. Valjaamme on suunniteltu niin, että valjaita ei tarvitse pujottaa pään yli.

3. Aristeleeko koirasi tassun nostoa ja pujottamista valjaisiin?

- Vanhenevan ja oireilevan koiran kanssa tassun nosto ja pujotus useita kertoja päivässä valjaisiin voi aiheuttaa kipua, ja näinollen koira yhdistää valjaat kipua tuottavaan asiaan.

HAPPY DOG - VALJAAT lyhyesti:

- Ei pään yli pujottamista

- Ei tassun nostoa valjaisiin

- Räätälöidään kolmesta erillisestä palasta sopivaksi juuri sinun koirallesi

- Rintapala on Y:n mallinen, jolloin vetopiste tulee rintalastan päälle eikä nouse vedossakaan hengityselinten päälle

- Selkäpala valmistettu niin, että hihnan metallinen kiinnityslenkki ei koske koiran selkään (etenkin talvella pakkasessa koirat väistävät kylmää metallia ja rupeavat tämän takia kävelemään vinossa)

- Valjaissa on heijasteraitanauhat

- Kokoja saatavilla mineistä aina jättirotuihin asti

- Saatavilla värit: musta, sininen ja punainen

- Kestää 30°C konepesun

- Hinta 69€ valjas / 23€ pala

- Tuotteilla 1 vuoden takuu (korvaamme kaiken muun paitsi jos koirasi on purrut valjaat rikki)

- Tarjolla myös pantoja sekä hihnojaKaiken ikäisille koirille matala-asteisen tulehduksen hillitsemiseen.

Puhdistettu kalaöljy (omega-3 EPA ja DHA) Extra-neitsytoliivöljyn polyfenolit ( Flavonoidit) D-vitamiini

Nivelrikkoa? Iho-ongelmia? Tassutulehdusta? Haasteita painonhallinnassa? Hormonaalista epätasapainoa? Lihas- ja niveljäykkyyttä? Palautuminen on hidasta? Ravintoaineet imeytyvät heikosti? Toipuminen hidasta? Energiatasot alhaalla? Särkytiloja?

Effektri Dog 1000ml on tehokas omega-3-kaikille koiraroduille, joka palauttaa ja ylläpitää optimaalisen rasvahappotasapainon rakentaen suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan. Effektrin toimintamekanismi on liki 30 vuoden tuotekehityksen ja tutkimuksen tulos. Bioaktiiviseen, eli imeytyvään muotoon kehitetty Effektri omega-3 tuo riittävän määrän omega-sarjan EPA-ja DHA-rasvahappoja koiran elimistöön parantaen omega-3-indeksiä.

Valitse oikea pakkauskoko koiran painon mukaan. Pakkauskoot 250ml, 500ml ja 1000ml. Annoslaskuri

Katso esittelyvideo tästä: Eläimellistä terveyttä – Effe Balance

Video käyttäjäkokemuksista: Hyvä tuote koirille – Effe Balance

Koirasi parhaaksi:

Tukee luonnollista vastustuskykyä. Auttaa hidastamaan tai pysäyttämään tulehdustiloja. Tukee luustonrakenteen kehittymistä. Edistää turkin ja ihon hyvinvointia. Joustavuutta niveliin, jänteisiin ja lihaksiin- DHA:lla on tärkeä rooli aivojen ja näkökyvyn kehittymisessä. DHA tukee muistia ja oppimiskykyä, lihasmotoriikan kehittymistä sekä vahvistaa immuniteettiä.